bursagorus.com.tr

Ankara'da gizemli ölüm: İntihar mı, cinayet mi?

ASAYİŞ

Ankara'da bir gökdelenden düşerek hayatını kaybeden binicilik öğretmeni Semanur Arslan'ın (27) ölümü, ardında pek çok soru işareti bıraktı.

Ankara'daki bir gökdelenden düşerek hayatını kaybeden Semanur Arslan (27), 20 Ekim'de Çankaya ilçesi Konutkent Mahallesi'ndeki bir gökdelende oturan arkadaşlarına ziyarete gitti. Ancak o gece, 43. kattan düşerek hayatını kaybetti. İlerleyen saatlerde yerde bir kadın cesedi gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yapılan ilk incelemede ölen kişinin Semanur Arslan olduğunu ve 43. kattan düştüğünü tespit etti.

Olayın Soruşturulması

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası evde bulunan Ferhat D. (43) ve Ezgi Ö. (31) isimli şahısları gözaltına alarak soruşturma başlattı. Ferhat D., ifadesinde Arslan'ı tanımadığını ve olay sırasında başka odada olduklarını belirtirken, Ezgi Ö. ise Arslan'ın erkek arkadaşıyla problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını iddia etti. Bu ifadeler, olayın aydınlatılması açısından önemli bir rol oynadı.

İntihar Mektubu ve Aile İtirazları

Olayla ilgili yapılan incelemelerde, Arslan'ın şifreli telefonunda bir intihar mektubu bulundu. Mektupta, "Hayatımda bulunan herkese kırgınım" şeklinde ifadelerin yer aldığı öğrenildi. Ancak Arslan'ın ailesi, bu durumu kabul etmeyerek olayın intihar süsü verilmiş bir cinayet olduğunu savunuyor. Aile, olayın bir an önce çözülmesini ve sorumluların en ağır şekilde yargılanmasını talep ediyor.

Ailenin Duygusal Yükü

Arslan'ın annesi Elif Karaca, kızının asla intihar etmeyeceğini vurgulayarak, "O gün çok mutluydu. Kapadokya'ya gideceğini söylemişti. Asla intihar edecek biri değildi. Verilen ifadeler çelişkili, birbirini tutmuyor. Kızım asla intihar edecek biri değildi. Ailesine çok düşkündü. Ne olur bu olayın üstü kapanmasın. Neyse olay ortaya çıksın" dedi.

Arslan'ın kardeşi Serhat Arslan ise ablasının neşeli ve enerji dolu birisi olduğunu belirterek, "Ablamın öldüğü evdeki o iki kişinin ifadeleri birbirleriyle çelişiyor. Ablam taksi çağırdıktan çok kısa bir süre sonra ölmüş. İntihar edecek hiç kimse taksi çağırmaz. Ablamın telefonu şifreliydi. Telefonuyla uğraşılmış. Bu olay kesinlikle intihar değil. Neden öldüğüne dair bir tahminim yok ama ablamı tehdit eden kişiler vardı" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.