bursagorus.com.tr

Çifte Vatandaşlık Paneline Yoğun İlgi

GENEL

 Mehmet Akif Camii'nin ev sahipliğini yaptığı Çifte Vatandaşlık Paneli' ne yoğun ilgi vardı.

Tevfik ŞENDÖL - Aynur Ünal / Münih

Münih Moosacher Str. 22, bulunan Mehmet Akif Camii'nin ev sahipliği yaptığı Çifte Vatandaşlık Paneli' nin açılış konuşmasını Mehmet Akif Camii Başkanı Şenol Mert yaptı. Programın Moderatörü Avukat Gönül Kurt'tu. Konuşmacılar Avukat Dr. Temel Nal, Serbest Avukat ve Danıştay üyesi emekli hakim Yüksel Doğan, Siyasetçi ve Alman Kamu Görevlisi Serdar Duran'dı. 

Çifte vatandaşlık ile ilgili öğrenilmesi gereken bilgileri katılımcılara anlattılar. Programın sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Avukat Dr. Temel Nal, " her cuma saat 9.00 ile 13.00 arasında Münih Başkonsolosluğu'nda ücretsiz sunulan danışma hizmeti verdiklerini" söyledi. 

Panelde Türkiye'den misafir olarak Katılan Emekli Hakim ve şuan Serbest Avukatlık hizmetleri yapan Yüksel Doğan, Dr. Temel Nal, Sedar Duran, Avukat Gönül Kurt, Prof. Dr. Kemal Orak, Münih ve çevresinden çok sayıda STK Dernek başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

Programın sonunda Mehmet Akif Camii Başkanı Şenol Mert konuşmacılara birer buket çiçek taktim ederek teşekkür etti. Kadın kollarının hazırladığı birbirinden lezzetli ikramlar katılımcılara sunuldu.

 https://www.konsolosluk.gov.tr:/YenidenVatandaslikKazanmaKitapcik.pdf den önemli bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.