bursagorus.com.tr

Tekin Temel hayatını kaybetti

Magazin

Ünlü oyuncu Tekin Temel, geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayata veda etti. Türk televizyon dünyasının tanınmış simalarından biri olan Temel, birçok sevilen dizideki rolleriyle hafızalarda yer etti.

Acı haberi, Tekin Temel’in menajeri duyurdu. Yapılan açıklamada, “Çok üzgünüm çok. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı. Bu açıklama, hayranları ve sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Kalp Krizi Geçirdi

Ünlü oyuncunun, sabah saatlerinde dizi setine gitmek için hazırlanırken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçiren Temel’in kalbine stent takıldığı biliniyordu. Bu durum, sağlık sorunlarının ciddi olduğunu gösteriyordu ancak hayranları onun yeniden sahalara döneceğini umuyordu.

Cenaze Töreni

Tekin Temel’in cenaze namazı, ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak. Sanatçının sevenleri, son yolculuğuna uğurlamak için cami önünde toplanacak ve ona son saygılarını sunacak.

Tekin Temel Kimdir?

Tekin Temel, 24 Haziran 1968 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. 1995 yılından itibaren Türk televizyon dizilerinde rol almaya başlayan Temel, Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, ve Veda gibi dizilerdeki önemli rolleriyle devam etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.