bursagorus.com.tr

Dikkat! Nilüfer'de bu yollar kapalı

Yerel

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 23 Ekim 2024 tarihinde düzenleyeceği Okullar Arası Cumhuriyet Koşusu için bazı yolları araç trafiğine kapatacağını duyurdu. Etkinlik nedeniyle sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları öneriliyor.

23 Ekim 2024 Çarşamba günü, 08.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Nilüfer Belediyesi Okullar Arası Cumhuriyet Koşusu, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Garanti Bankası önünden başlayacak. Koşu, FSM Bulvarı, Kanuni Caddesi ve Emniyet Caddesi güzergahlarını takip ederek, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde sona erecek.

Etkinlik öncesi ve sırasında, FSM Bulvarı Cami kavşağından Esentepe Kavşağı istikametinde Tuna Kavşağına kadar olan yol, araç trafiğine kapatılacak. Ayrıca, koşu güzergahında bulunan Kanuni Caddesi, Emniyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan sokaklar, Eğitim Caddesi ve Nilüfer Belediyesine kadar olan yollar, 09.30 itibarıyla trafiğe kapatılacak.

Alternatif güzergahlar

Bahse konu güzergahı kullanan araç sürücülerinin, alternatif olarak Sanayi Caddesi, İzmiryolu Caddesi ve Ata Bulvarı’nı kullanmaları önerilmektedir. Bu yollar, etkinlik sırasında yaşanabilecek trafik sıkışıklığını azaltmak amacıyla belirlenmiştir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.